ПрАТ "Орбіс"

Код за ЄДРПОУ: 34894740
Телефон: (0522) 391641
Юридична адреса: Україна, 25006, Кіровоградська обл., місто Кропивницький,вулиця Братиславська, будинок 5
 
Дата розміщення: 27.04.2017

Річний звіт за 2016 рік

VII. Інформація про загальні збори акціонерів

Вид загальних зборів* чергові позачергові
  X
Дата проведення 01.12.2016
Кворум зборів** 100
Опис Позачергові загальні збори акціонерів відбулися 01.12.2016 р за ініциативою Наглядової Ради Товариства.
Перелік питань, що виносяться на голосування, згідно з порядком денним:
1. Обрання членів лічильної комісії.
2. Визначення порядку та способу засвідчення бюлетенів для голосування.
3. Про обрання робочих органів та затвердження регламенту роботи позачергових загальних зборів акціонерів товариства.
4. Про виплату дивідендів, затвердження загального розміру дивідендів та розміру дивідендів на одну акцію.
Ніяких пропозицій щодо змін чи доповнень до порядку денного не надходило. Пропозиції щодо питань порядку денного подані в.о. Голови правління - виконавчим директором. Всі питання порядку денного розглянуто, по всіх питаннях порядку денного прийняті відповідні рішення, а саме:
По першому питанню: Для підрахунку голосів на загальних зборах, роз'яснення щодо порядку голосування, підрахунку голосів та інших питань, пов'язаних із забезпеченням проведення голосування на загальних зборах обрати лічильну комісію в складі: Прасол Вадим Анатолійович - голова лічильної комісії, Ковтун Роман Володимирович - член лічильної комісії.
По другому питанню: Для проведення підрахунків голосів акціонерів на зборах бюлетені для голосування повинні відповідати зразкам, затвердженим наглядовою радою товариства та повинні бути засвідчені підписом голови реєстраційної комісії та печаткою товариства.
По третьому питанню: Обрати секретарем зборів Ільченка Ігоря Віталійовича.
Затвердити наступний регламент роботи позачергових загальних зборів акціонерів товариства: доповіді - до 15 хвилин; виступи - до 3 хвилин; запитання та довідки - до 5 хвилин; розгляд, обговорення та голосування по питанням проводити у послідовності, що передбачена порядком денним; загальні збори акціонерів провести без перерви.
По четвертому питанню: 1. Здійснити нарахування та виплату дивідендів на прості іменні акції Товариства у розмірі 10 000 000 (десяти мільйонів) гривень за підсумками діяльності ПрАТ "Торговий дім "Гідросила" у 2015 році у строк та в порядку, передбаченому ст. 30 Закону України "Про акціонерні товариства" та статутом Товариства.
2. Затвердити загальний розмір дивідендів за підсумками діяльності Товариства у 2015 році - 10 000 000 (десяти мільйонів) гривень із розрахунку - 200 (двісті) гривень на 1 (одну) просту іменну акцію Товариства.


___________

* Поставити помітку "X" у відповідній графі.

** У відсотках до загальної кількості голосів.

Вид загальних зборів* чергові позачергові
X  
Дата проведення 13.04.2016
Кворум зборів** 90
Опис Чергові річні загальні збори акціонерів відбулися 13.04.2016 р.
Перелік питань, що виносяться на голосування, згідно з порядком денним:
1. Обрання робочих органів зборів та затвердження порядку проведення зборів.
2. Звіт голови правління - виконавчого директора про результати фінансово - господарської діяльності товариства за 2015 рік, прийняття рішення за наслідками розгляду звіту.
3. Звіт наглядової ради про діяльність за 2015рік, прийняття рішення за наслідками розгляду звіту.
4. Звіт ревізора, висновок ревізора про результати перевірки фінансово-господарської діяльності товариства за 2015 рік, прийняття рішення за наслідками розгляду звіту та затвердження висновку ревізора.
5. Затвердження річного звіту товариства та порядку розподілу прибутку (покриття збитку) за 2015рік, визначення та розподіл планових показників прибутку на 2016рік.
6. Прийняття рішення про внесення змін до складу засновників ПрАТ "Торговий дім "Гідросила", внесених у Єдиний державний реєстр юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань.
7. Про внесення змін та доповнень до Статуту ПрАТ "Торговий дім "Гідросила" шляхом затвердження його в новій редакції.
Ніяких пропозицій щодо змін чи доповнень до порядку денного не надходило. Пропозиції щодо питань порядку денного подані в.о. Голови правління - виконавчим директором. Всі питання порядку денного розглянуто, по всіх питаннях порядку денного прийняті відповідні рішення, а саме:
По першому питанню: 1. Обрати лічильну комісії у складі: Прасол Вадим Анатолійович - голова лічильної комісії, Злотнікова Вікторія Ігорівна - член лічильної комісії, обрати секретарем зборів Ільченка Ігоря Віталійовича.
2. Затвердити запропонований порядок проведення зборів.
По другому питанню: Затвердити звіт голови правління - виконавчого директора про результати фінансово - господарської діяльності товариства за 2015 рік.
По третьому питанню: Затвердити звіт наглядової ради про діяльність за 2015 рік.
По четвертому питанню: Затвердити звіт ревізора, висновок ревізора про результати перевірки фінансово-господарської діяльності товариства за 2015 рік.
По п'ятому питанню: Річний фінансовий звіт за 2015р. затвердити. Дивіденди не нараховувати та не виплачувати. Планові показники прибутку на 2016р. затвердити.
По шостому питанню: Внести зміни до відомостей про ПрАТ "Торговий дім "Гідросила", що містяться в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань, які стосуються складу засновників товариства, шляхом об'єднання всіх засновників (акціонерів) одним записом: "Акціонери товариства згідно переліку власників іменних цінних паперів, складеного відповідно до вимог законодавства Центральним депозитарієм - 100%".
По сьомому питанню: Внести зміни та доповнення до Статуту товариства, у зв'язку із приведенням Статуту ПрАТ "Торговий дім "Гідросила" у відповідність до Закону України "Про акціонерні товариства", шляхом затвердження Статуту ПрАТ "Торговий дім "Гідросила" в новій редакції.
Затвердити уповноважену особу на підписання нової редакції Статуту Товариства Лук'яненка Андрія Віталійовича - тимчасово виконуючого обов'язки голови правління - виконавчого директора ПрАТ "Торговий дім "Гідросила".


___________

* Поставити помітку "X" у відповідній графі.

** У відсотках до загальної кількості голосів.